We vinden het belangrijk dat alle kinderen die bij ons komen dezelfde Klimroos Kwaliteit krijgen. Of je nou als klein baby’tje komt spelen of als ouder kind na school komt chillen, het welbevinden van alle kinderen vormt de basis. Vanuit een duidelijke structuur en rust wordt er gezorgd voor een veilig pedagogisch klimaat en een uitdagende, betekenisvolle leeromgeving.

Kinderdagverblijf

Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn welkom op ons kinderdagverblijf.

Peutergroepen

Voor de peuters hebben we speciaal peutergroepen ingericht. Hier kan je peuter naar hartenlust komen spelen!

JA! Ik wil mijn kind graag inschrijven
Vul dan dit formulier in.

Buitenschoolse opvang

Zit je kind op school bij de Klimroos? Dan zorgen we ook na schooltijd nog graag voor je kind. Je kunt kiezen voor voorschoolse opvang (VSO) en/of naschoolse opvang (NSO).

De tijd van je leven!

Er is iets bijzonders aan de hand. Bij de Klimroos zijn namelijk alle kinderen van 0 tot 12 van harte welkom! Naast onderwijs openen wij nu ook een kinderopvang met een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peutergroepen. Je bent van harte uitgenodigd voor de feestelijke officiële opening op 19 september! De opening vindt plaats op het schoolplein van de Klimroos om 08:45. Deze is natuurlijk voor iedereen vrij te bezoeken.

Kom zelf kijken waar de kinderen de tijd van hun leven beleven!

 


Verder nog vragen?

Binnenkort volg er meer informatie, een tarievenkaart en inschrijfformulier. Neem vooral even contact op met Ciska Knoops via c.knoops@deklimroos.nl. U mag Ciska of Ron van Meel ook altijd bellen met vragen op nummer 0165-534287.