Gedeeltelijke heropening De Klimroos

Gedeeltelijke heropening De Klimroos

Maandag 27 april 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

We hopen dat u aan het genieten bent van een welverdiende vakantie.

De basisscholen, en zo ook De Klimroos, gaan per 11 mei weer open. Wij zullen de kinderen, in kleinere groepen dan normaal, ontvangen. We zorgen ervoor dat we, ondanks de maatregelen, de kinderen een zo normaal mogelijke schooltijd bieden. 

U vindt hier de informatiebrief van ons bestuur waarin het aangeeft op welke wijze het binnen onze OBO-scholen aangepakt gaat worden.

De lesdagen zijn op maandag en donderdag of op dinsdag en vrijdag. Dat betekent dat de helft van de kinderen van groep 1 t/m 4 ook op vrijdagmiddag naar school gaat. Op woensdag zijn alle kinderen vrij. De schooldagen zijn van 8.30 uur tot 14.30 uur. Alle kinderen eten tussen de middag op school.

Samen met het team en de MR bespreken we de precieze invulling voor De Klimroos. Op vrijdag 1 mei ontvangt u hiervan bericht. U kunt erop vertrouwen dat de veiligheid en het welbevinden van onze kinderen voorop staat.

Voor de leerkrachten geldt dat ze zich onderling houden aan de anderhalve meter-maatregel. Voor kinderen zijn de regels soepeler. We willen voorkomen dat de kinderen teveel contacten hebben met anderen en dat er teveel kinderen op één plaats zijn.

De algemene maatregelen ten aanzien van hygiëne blijven gelden. Er zijn inmiddels afspraken gemaakt over het schoonmaken in en buiten de klassen. De klassen en toiletruimtes zullen vaker schoongemaakt worden door het schoonmaakbedrijf waarbij met name aandacht zal zijn voor de vlakken die aangeraakt worden.

De noodopvang tijdens schooltijd wordt t/m 10 mei geregeld door Kibeo, evenals de noodopvang voor en na schooltijd.

Let op deze verandering:
Mocht u vanaf 11 mei onder schooltijd (8.30 uur - 14.30 uur) noodopvang nodig hebben, dan kunt u dit voor 6 mei doorgeven aan Ron van Meel. Noodopvang is uitsluitend voor ouders in vitale beroepen
.

Achter de schermen wordt heel hard gewerkt om alles goed te organiseren. Vrijdag 1 mei informeren wij u uitgebreid over de verdeling van de shifts en de verdere afspraken in de komende tijd.

Wij zijn heel blij dat we de kinderen gauw weer mogen ontvangen!

Een fijne Koningsdag toegewenst.

Hartelijke groet,
Team De Klimroos 


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165-534287

info@nulldeklimroos.nl