Schoolreis en schoolkamp groep 8

Schoolreis en schoolkamp groep 8

Woensdag 20 mei 2020

Beste ouders/verzorgers,

De afgelopen weken hebben we ons ook ingespannen om zo veel mogelijk activiteiten binnen de richtlijnen van het RIVM (aangepast) door de laten gaan of te kijken naar wat vooral wel mogelijk is. 

Helaas bleek gisteren bij de persconferentie dat de ruimte om de schoolreis goed en veilig te kunnen organiseren nog ontbreekt. De Club van Elf, brancheorganisatie waarbij onze schoolreisbestemmingen zijn aangesloten, geeft het advies om geen schoolreizen te organiseren tot en met 28 augustus 2020. De parken kunnen ons dus niet ontvangen. 
Met pijn in ons hart moeten we, in overleg met de ouderraad, daarom de schoolreizen van groep 1 t/m 7 op dit moment annuleren.

Volgend schooljaar zullen we (onder voorbehoud op 25 september) een extra Klimroos-doe-dag (creatieve workshops en culturele activiteiten) op school organiseren voor alle kinderen. We gaan er vanuit dat we dan in juni wel op schoolreis kunnen gaan. Dubbel feest dus! 

De laatste schooldag zal voor alle kinderen van groep 1-7 zo feestelijk mogelijk gemaakt worden, binnen alle mogelijkheden. Zodat iedereen het schooljaar goed en fijn kan afsluiten. 

Voor het schoolkamp en de musical van de groepen 8 hebben we inmiddels een modus gevonden, binnen de mogelijkheden, om onze schoolverlaters een onvergetelijke herinnering te bezorgen. Alles een beetje anders, maar zeker niet minder leuk of minder bijzonder. Samen sluiten we zo het schooljaar en de Klimroos-tijd samen goed en fijn af! 

We maken er samen nog een paar fijne weken, voor jullie welverdiende zomervakantie, van.

Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165-534287

info@nulldeklimroos.nl