Bijna weer naar school!

Bijna weer naar school!

Donderdag 20 augustus 2020

Beste ouders/verzorgers,

Nog een paar dagen en dan starten we aan een nieuw schooljaar! We hopen dat iedereen een goede zomervakantie heeft gehad. Het was ongetwijfeld een andere vakantie dan vooraf gedacht of gepland, maar desalniettemin hopen we dat iedereen zijn rust heeft kunnen pakken en dat de kinderen weer vol energie en enthousiasme aan de slag kunnen gaan.

Met het oog op het nieuwe schooljaar zijn er een aantal zaken waarop we jullie willen wijzen. We willen zo normaal mogelijk onderwijs verzorgen op De Klimroos, maar er zijn een aantal zaken waar we rekening mee moeten houden. Leest u hier de volledige informatiebrief met daarin de belangrijkste afspraken.

Verkeer
Vanaf volgende week zal het ook weer een stuk drukker worden op en rondom De Klimroos. De veiligheid van u en uw kinderen staat voorop. We dragen daar allemaal verantwoordelijkheid voor en er gelden daarom enkele afspraken. Wij rekenen erop dat iedereen zich hieraan houdt. Leest u hier de volledige informatiebrief over de geldende afspraken omtrent het verkeer rondom onze school. In deze flyer leest u meer over veiligheid en het goede voorbeeld geven.

Voor nu hopen wij u voldoende te hebben geïnformeerd over de start van het nieuwe schooljaar. Bij vragen zijn wij bereikbaar op de manier die u van ons gewend bent.

Geniet nog van de laatste dagen vakantie en we zien iedereen graag maandag weer terug op school!


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165 534287

info@nulldeklimroos.nl