Speluur: aansluitend na school sporten met juf Liza

Speluur: aansluitend na school sporten met juf Liza

Dinsdag 1 september 2020

Zorg dat u bent aangemeld* in de nieuwsgroep "Educatieve na- en buitenschoolse activiteiten" om op de hoogte te blijven van Speluur. Verdere berichtgeving hierover verloopt via deze nieuwsgroep!

Beste ouders/verzorgers,

Voor alle kinderen van De Klimroos bestaat de mogelijkheid om dinsdag meteen uit school bij juf Liza te sporten in Sporthal D'n Dijck. Het schooljaar is opgedeeld in drie blokken voor de onderbouw en drie blokken voor de bovenbouw. Per blok zijn er 5 lessen. De kinderen verzamelen om 15.30 uur in de aula en juf Liza haalt ze daar op. Eten en drinken zelf meenemen. De lessen duren tot 16:45 uur. Aanmelden kan hier of bij in De Klimroos-app via Menu > Ja ik doe graag mee! In de kalender vindt u alle data en tijden van de speluur.

* Indien u al bent aangemeld voor deze nieuwsgroep, maar geen berichten heeft ontvangen van Speluur, kunt u het beste de nieuwsgroep verwijderen en opnieuw toevoegen. Het wachtwoord van deze groep begint met de hoofdletter K. Als u het wachtwoord niet meer weet, kunt u het opvragen bij Steffie van Poucke.

 


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165 534287

info@nulldeklimroos.nl