Belangrijk! Nieuwe koppeling in De Klimroos-app: actie benodigd

Belangrijk! Nieuwe koppeling in De Klimroos-app: actie benodigd

Woensdag 9 september 2020

Beste ouders/verzorgers,

Dit is een belangrijk bericht dus lees het alstublieft goed!

Er is de laatste tijd gewerkt aan een nieuwe koppeling binnen De Klimroos-app. Deze koppeling zorgt ervoor dat u direct bent gekoppeld aan de juiste groep(en) van uw kind(eren). U mist daardoor nooit meer belangrijke berichten. Aanstaande vrijdag wordt deze koppeling in uitvoering gebracht. 

Wat merkt u daarvan?
• Indien u al een account heeft in onze app, zoals de meesten, hoeft u na de uitvoering alleen een keer opnieuw in te loggen in het beginscherm van de app. Daarna bent u direct gekoppeld aan de groep(en) van uw kind(eren). Indien u uw inloggegevens bent vergeten, kunt u deze opnieuw instellen middels de knop [Wachtwoord vergeten] in het inlogscherm.

• Indien u nog geen account heeft in onze app, ontvangt u een e-mail op het e-mailadres waarmee u in onze leerlingenadministratie bekend bent. U volgt de instructies in deze e-mail op en kunt uw account daarna activeren en in gebruik nemen. Zodra u uw account in gebruik heeft genomen, bent u direct gekoppeld aan de groep(en) van uw kind(eren).

•  Indien u een account heeft met een ander e-mailadres dan in onze leerlingenadministratie van u bekend is, kunt u via het Parnassys Ouderportaal uw e-mailadres wijzigen naar het e-mailadres waarmee u een account heeft in De Klimroos-app. Dit zal dan worden aangepast in onze leerlingenadministratie. De verwerking hiervan duurt, afhankelijk van de hoeveelheid wijzigingen, ongeveer een dag. Daarna kunt u alsnog een account aanmaken en in gebruik nemen. Indien u geen inloggegevens heeft van het Parnassys Ouderportaal, kunt u een e-mail sturen naar Steffie van Poucke om deze op te vragen.

Wij gaan uit van een soepele overgang. Mocht u tegen moeilijkheden aanlopen helpen wij u graag. Houd er rekening mee dat het bij eventuele drukte wat langer kan duren voor u geholpen wordt. 

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd!


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165 534287

info@nulldeklimroos.nl