Samen fitter!

Samen fitter!

Dinsdag 15 september 2020

Beste ouders/verzorgers, 

FijnFit is een sportgroep voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud met een bovengemiddeld gewicht die graag lekkerder in hun vel willen komen te zitten. Ze worden ondersteund in o.a. hun motorische vaardigheden door het FijnFit-team, bestaande uit een sportinstructeur, kinderfysiotherapeut, kinderdiëtiste en kinderpsycholoog. Ook worden de ouders door het FijnFit-team begeleid in het maken van gezonde keuzes in de persoonlijke leefomgeving. De lessen draaien om (samen) plezier hebben in bewegen, het vergroten van het zelfvertrouwen en een gezonde toekomst tegemoet gaan. 

Kinderen kunnen op ieder moment instromen en lid worden van de FijnFit-club. De deelnemersbijdrage bedraagt €15,- per maand. De lessen vinden wekelijks op donderdag plaats van 17.00 uur tot 18.00 uur op KPO De Vlindertuin, Rector Hellemonsstraat 3 in Roosendaal. Uw kind is van harte welkom om eens kennis te komen maken tijdens een proefles.

Voor meer informatie of om uw kind aan te melden voor de FijnFit-club kunt u contact opnemen met Mirte van Pelt op 0165 559250 of fijnfit@fysiotherapiekalsdonk.nl


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165 534287

info@nulldeklimroos.nl