Een nieuw gezicht op De Klimroos

Een nieuw gezicht op De Klimroos

Woensdag 14 oktober 2020

Beste ouders/verzorgers,

Ton komt het team van De Klimroos per direct als conciërge versterken. Ervaring heeft hij op onze collega-school ODBS De Wingerd eerder opgedaan. Momenteel kan één van de conciërges om medische redenen nog niet op De Klimroos zijn en onze samenwerking met vrijwilligster Mary is helaas tot een eind gekomen, daarom is Ton vorige week op De Klimroos gestart. Hij stelt zich graag even aan u en de kinderen voor. Ton is elke dag, m.u.v. woensdag, op De Klimroos te vinden. Welkom Ton!

•••

"Hallo, ik ben Mijnheer Ton,

De eerste keer dat iemand mij ‘mijnheer’ noemde was ik een jaar of twaalf. De dame van een boekenwinkel noemde mij ‘mijnheer’ en ik was hartstikke trots. En nu -een paar jaar later- word ik ‘Mijnheer Ton’. Alweer, want vanaf begin vorig jaar ben ik al een aantal keren ingevallen voor de conciërge van ODBS De Wingerd, wat mij dus de titel 'Mijnheer Ton' opleverde.

En nu ga ik op De Klimroos conciërge zijn. Dat wordt interessant, want ik heb begrepen dat ik nu maar liefst 2 conciërges -voorlopig tijdelijk- ga vervangen. Het zal niet makkelijk worden om hen in mijn eentje te vervangen, want zij zullen ongetwijfeld gewaardeerde leden van jullie team zijn. Tegelijkertijd ga ik heel erg mijn best doen om aan jullie verwachtingen te voldoen, want ik heb er veel zin in. En daarbij kan ik ongetwijfeld rekenen op de hulp van mijn nieuwe collega’s.

En wie ben ik dan? Mijn naam is Ton van Aart. Ik ben getrouwd en ben de trotse vader van Tommy (29) en Kimberly (27). Die 2 kids waren ooit zelf leerlingen op deze leuke school. Hoewel geboren in Steenbergen woon ik al sinds mijn vierde in Roosendaal. Ik heb vele jaren in zowel de tabaksindustrie als in de keukenfabricage gewerkt. Vanaf de geboorte van onze kinderen ben ik tussen die 2 periodes bijna 10 jaar lang huisman/ondernemer geweest. Die tijd met mijn opgroeiende kinderen had ik nooit willen missen. Klussen doe ik heel erg graag, vandaar dat ik sinds ruim een jaar als zzp-er daarmee actief ben. Ik ga -uiteraard- heel graag met kinderen om, af en toe doe ik nog wel eens wat met mijn vroegere hobby fotografie, ik maak graag lange wandelingen en ik hou van mensen om mij heen.

En nu word ik dus weer ‘Mijnheer Ton’, conciërge bij De Klimroos. Hartstikke leuk; ik heb er veel zin in.

Groeten, Ton."


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165 534287

info@nulldeklimroos.nl