Santa Run School Editie 2020

Santa Run School Editie 2020

Dinsdag 1 december 2020

Beste ouders/verzorgers,

Op dinsdag 15 december doen wij mee aan de schooleditie van de Santa Run. De leerlingenraad heeft vandaag de groepen 3 t/m 8 bezocht om de kinderen hierover te vertellen. In de groepen 1 en 2 hebben de leerkrachten zelf uitleg gegeven.

Wat houdt het in?
De Santa Run is een sponsorloop om geld op te halen voor het EFKF Brazilië project in Sao Paolo van Stichting English For Kids Foundation. Deze stichting levert graag een bijdrage aan een stukje wereldburgerschap door middel van kinderen in sloppenwijken de Engelse taal te leren.

De Santa Run vindt binnen plaats tijdens de gymles. Tijdens de Santa Run leggen de kinderen rennend een parcours af met een kerstmuts op, gesponsord door Anglia Network. Het allerleukste is natuurlijk als iedereen zijn/haar foute kersttrui aantrekt deze dag! Na afloop van de Santa Run krijgt iedereen een deelnemersspeldje. 

De kinderen zoeken - coronaproof - in hun eigen bubbel naar sponsors middels het sponsorformulier. De leerlingenraad heeft deze vandaag tijdens het klassenbezoek uitgedeeld. Op 15 december, de dag van de Santa Run, worden de sponsorformulieren weer terug ingeleverd bij de groepsleerkracht. Alle sponsors ontvangen na verwerking van de formulieren via e-mail een betaallink met het verzoek om het door hen gekozen sponsorbedrag te betalen.

Helpt u ook mee?

Vriendelijke groet,
Namens het team en de leerlingenraad van De Klimroos


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165 534287

info@nulldeklimroos.nl