Kerst op De Klimroos

Kerst op De Klimroos

Maandag 7 december 2020

Beste ouders/verzorgers,

Binnen de mogelijkheden van de coronamaatregelen, hebben wij ons uiterste best gedaan om kerst op school voor de kinderen zo feestelijk mogelijk te laten doorgaan. Volgende week vrijdag 18 december komen we voor een laatste keer dit jaar samen tijdens een kerstontbijt. We sluiten hiermee het gekke, unieke en bijzondere jaar 2020 met elkaar af.

Kerstontbijt 
We beginnen op 18 december met een heerlijk kerstontbijt, coronaproof van huis uit meegenomen. In de bijlagen vindt u folders met daarin leuke tips om, samen met uw kind, een lekker en gezond (kerst)feestje in de broodtrommel te maken. Nadat alle kinderen samen hebben gegeten en gedronken, staat er een gezellige winterbingo op het programma. De kinderen kunnen hier allerlei leuke prijsjes winnen! Aan het eind van de ochtend krijgt iedereen nog een verrassing namens de ouderraad. Om 12.00 uur kan de kerstvakantie dan echt beginnen.

Checklist kerstontbijt
• Een feestelijk gevulde broodtrommel
• Een gevulde drinkbeker

Dresscode
• Chique of een foute kersttrui!

Aanvang
Tussen 8.30 uur en 8.40 uur

We verzoeken alle kinderen om zelf een bord en bestek, voorzien van naam, uiterlijk donderdag 17 december mee naar school te nemen, zodat de tafels alvast gedekt kunnen worden voor de volgende ochtend.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd en kijken uit naar een heel gezellige kerstochtend op school, en natuurlijk naar 2021!

Vriendelijke groet,
Namens de ouderraad en het team van De Klimroos


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165 534287

info@nulldeklimroos.nl