Tot morgen! Terug naar school!

Tot morgen! Terug naar school!

Zondag 7 februari 2021

Beste ouders en verzorgers,

Morgen openen we onze poorten en deuren weer. Vorige week hebben we u al  op de hoogte gebracht middels een informatiebrief over de heropening.

Informatiebrief: heropening De Klimroos 8 februari 2021

Inmiddels is er ook een nieuwe beslisboom 0 t/m groep 8 Thuisblijven of naar school/opvang opgesteld. Deze beslisboom helpt u te kijken of een kind wel/niet naar school mag. Het is een handig hulpmiddel voor iedereen. Neem de maatregelen serieus en volg ze op in het belang van iedereen!

Beslisboom 0 t/m groep 8

Vanwege de sneeuw en het koude weer adviseren we uw kinderen een setje droge kleding mee te geven en de kinderen in laagjes te kleden en passend schoeisel. Buiten is het koud en in de klas kan het warm zijn. In de klassen wordt geventileerd, als kinderen een vestje/trui aan/uit kunnen doen, dan is dat extra handig. Denk aan sloffen/sokken bij natte schoenen. Natuurlijk wordt er mogen in de sneeuw gespeeld!

Vergeet niet al de schoolspullen mee naar school te brengen! Overblijven of thuis lunchen is beide mogelijk. En kinderen in groep 7 en 8 vergeet je mondkapje niet. 

Zorg morgen voor een veilige verkeersomgeving rondom de school, zodat iedereen veilig aan kan komen en weg kan gaan. Tot morgen!

 

Team van De Klimroos


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165 534287

info@nulldeklimroos.nl