CODE ORANJE: online les

Zondag 7 februari 2021

Beste ouders en verzorgers,

Na een laat bericht op zondagavond vanuit onze overkoepelende Stichting Openbaar Basisonderwijs West-Brabant hebben wij zojuist een spoedoverleg gehad. Veel collega’s en ouders hebben hun grote zorgen geuit over hun veiligheid morgenvroeg onderweg naar school. Na overleg met het managementteam zijn wij tot de volgende beslissing gekomen:

De Klimroos zal morgen de deuren alleen openen voor de kinderen die de afgelopen weken gebruik hebben gemaakt van de noodopvang. Gezien de weersomstandigheden durven vele ouders, kinderen en collega’s die niet in de buurt van de school wonen, niet naar De Klimroos te komen. Code oranje is afgekondigd. Er zijn niet voldoende leerkrachten om de lessen volgens de gestelde richtlijnen te kunnen geven. Door ons online-onderwijs nu morgen nog in te zetten, kunnen wij wel iedereen voorzien van onderwijs.

Met pijn in ons hart maken we deze beslissing nu kenbaar. We hadden de kinderen graag op school gezien. U ontvangt dit bericht heel laat, omdat wij echt alle opties hebben afgewogen om toch te kunnen openen. Morgen berichten we u hoe de rest van de week er uit gaat zien. Gezondheid en veiligheid voor alles. 

Mocht u morgen gebruik moeten maken van de noodopvang. Dan kunt u dit e-mailen naar k.vdbroek@deklimroos.nl.

 

Met vriendelijke groeten,

Mede namens het managementteam,

Ciska Knoops
Directeur De Klimroos


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165 534287

info@nulldeklimroos.nl