Welkom terug op school!

Welkom terug op school!

Maandag 8 februari 2021

Beste ouders en verzorgers,

Allereerst de complimenten voor uw veerkracht en flexibiliteit na de onverwachtse  en noodzakelijke beslissing van gisteren. Het tijdstip waarop wij u konden informeren verdient absuluut geen schoonheidsprijs en bent u ook niet van ons gewend. Eerder konden wij u helaas niet informeren. In de vooravond kwam een statement vanuit OBO m.b.t. de uitzonderlijke weerssituatie gericht aan de verschillende directies. Vervolgens hebben wij zorvuldig en uitvoerig overleg gevoerd om tot oplossingen te komen met als doel: op een verantwoorde manier open gaan. Het bleek geen haalbare kaart. Met pijn in ons hart konden we daardoor niets anders besluiten dan de school vandaag niet te openen voor alle kinderen. Veiligheid en gezondheid voor iedereen stonden bij deze beslissing voorop. Knap dat iedereen thuis zo ontzettend heeft meegeschakeld!

Inmiddels is het geen code oranje meer en is de weg al beter begaanbaar dan vandaag. Morgen zullen we onze school heropenen en alle kinderen eindelijk weer ontvangen! Wij zijn er klaar voor en kunnen niet wachten alle kinderen te zien.

Let op! In de Platinadijk is het nog ontzettend glad! Bij de gemeente is een verzoek ingediend deze straat te strooien. We hopen dat er gehoor aan gegeven wordt.

Pas goed op morgenvroeg en tot morgen!

Namens het team,

Ciska Knoops
Directeur De Klimroos


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165 534287

info@nulldeklimroos.nl