Kinderboekenweek: Hulpouders gezocht!

Kinderboekenweek: Hulpouders gezocht!

Maandag 27 september 2021

Beste ouders/verzorgers,

Aanstaande woensdag 6 oktober gaat de Kinderboekenweek van start. Uiteraard besteden wij daar op school ook aandacht aan. Het thema van de Kinderboekenweek is "Worden wat je wilt". Met dit thema wil de organisatie van de Kinderboekenweek benadrukken dat boeken kinderen alle ruimte geven om te fantaseren over wat zij het allerliefste willen worden, ongeacht welke beperkingen daar misschien aan zitten in het echte leven. De school zal in dit thema worden aangekleed en daar kunnen wij uw hulp goed bij gebruiken.

Heeft u thuis aankleding liggen die past bij het thema "Worden wat je wilt"? En mogen wij dat lenen? Denk bijvoorbeeld aan uniformen, posters of attributen. Dan kunt u dat deze week (uiterlijk donderdag) aan uw kind meegeven naar school. Zorg ervoor dat het is voorzien van naam & klas, zodat het na de Kinderboekenweek weer bij u terugkomt. 

Wilt u helpen bij het aankleden van de school? Dan kunt u zich hier aanmelden of in De Klimroos-app via Menu > Ik help graag mee! In verband met de twee locaties dit schooljaar wordt de school op twee momenten aangekleed: 

Platinadijk: donderdag 30 september na 14.30 uur
Azaleastraat: vrijdag 1 oktober na 14.45 uur

Voor de Platinadijk zoeken we 3 ouders. Voor de Azaleastraat zoeken we 4 ouders. Let goed op, op welke locatie u zich inschrijft.

Alvast heel hartelijk bedankt voor uw hulp! Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Steffie van Poucke op s.vpoucke@deklimroos.nl. Wij kijken uit naar een mooie Kinderboekenweek!

Vriendelijke groet,
Team De Klimroos


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165 534287

info@nulldeklimroos.nl