Altijd de schoolkalender bij de hand!

Altijd de schoolkalender bij de hand!

Dinsdag 17 september 2019

Beste ouders/verzorgers,

Vanaf heden kunt u de kalender vinden in De Klimroos-app onder Menu > Kalender. Omwille van duurzaamheid en milieu hebben wij ervoor gekozen vanaf dit schooljaar geen papieren kalenders meer te verspreiden.

In de kalender staan alle activiteiten voor komend schooljaar ingepland. Wanneer er een pijltje achter de activiteit staat, kunt u hierop tikken om meer informatie te lezen. Sommige activiteiten zijn gekleurd; dit duidt aan om wat voor soort activiteit het gaat:

  • Blauw: cultuur;
  • Paars: sport;
  • Oranje: verkeer;
  • Groen: viering;
  • Roze: educatie;
  • Geel: vakanties en studiedagen. Let op: het kinderdagverblijf en de BSO zijn dan wel open! De peutergroepen zijn wel open tijdens studiedagen, maar in de schoolvakanties niet.

U kunt de schoolkalender gemakkelijk opslaan in uw eigen digitale agenda. Tik hiervoor op het pijltje rechts bovenin de kalender in de Klimroos app. U kunt vervolgens een keuze maken om alle agenda items op te slaan in uw eigen agenda, of een selectie te maken. Zo heeft u de schoolkalender te allen tijde bij de hand en besparen we samen een hoop papier.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor aanvullende vragen en/of ondersteuning bij het gebruik van De Klimroos-app kunt u terecht bij Steffie van Poucke: aanwezig op maandag t/m woensdag van 8.30 – 12.30 uur en op donderdag van 9.00 – 12.00 uur, of bereikbaar via s.vpoucke@deklimroos.nl.


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165-534287

info@nulldeklimroos.nl