Carnaval op De Klimroos

Carnaval op De Klimroos

Maandag 27 januari 2020

Beste ouders,

Binnenkort is het in Tullepetaonestad en omstreken weer ’t leutigste feest van het jaor. Ook op De Klimroos willen wij hier natuurlijk een leuk feest voor de kinderen van maken. Vrijdag 21 februari a.s. vieren wij daarom carnaval op school, met muziek, dans en leuke activiteiten.

Zonder hulp van de ouders krijgen wij dit echter niet voor elkaar. Een niet versierde school is namelijk erg saai, maar de versiering na afloop laten hangen is natuurlijk ook niks. Ook tijdens de activiteiten is alle hulp welkom. Daarom willen wij u vragen om ons te helpen, zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat uw kind een spetterend carnavalsfeest op school heeft. 

Gevraagde hulp:

Inschrijven kan via de knop “Ja, ik doe graag mee!” of door hierboven te klikken op de activiteit waarbij u graag zou willen helpen. U kunt uitsluitend aangeven waarbij u wilt helpen en niet bij welke groep u ingedeeld wilt worden. Kunt u slechts een deel van de gevraagde tijd helpen? Ook prima! Vanwege een goede voorbereiding willen wij u vragen dit voor vrijdag 7 februari te doen.

Tip: Vindt u het leuk om te helpen, maar komt het deze keer niet uit? Hou de berichtgeving in de gaten en kijk af en toe bij “Ja, ik doe graag mee” voor komende activiteiten.

Alvast bedankt voor uw hulp en we zien u graag op 10 en/of 21 februari!


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165-534287

info@nulldeklimroos.nl