Nieuwe weektaak vanaf volgende week in Teams

Nieuwe weektaak vanaf volgende week in Teams

Vrijdag 10 april 2020

Beste ouders/verzorgers,

Vanaf volgende week gaan we langzaam doorschakelen naar het rustig verder werken in ons lesprogramma. De weektaak zal vanaf 13 april aangepast zijn op inhoud en lay-out. Om het schoolwerk te helpen plannen, wordt bij sommige taken een dag genoemd om het werk te maken. Mocht deze dag niet schikken vanwege bijvoorbeeld werk dat u thuis moet doen of de beschikbaarheid van apparaten, bent u vanzelfsprekend vrij hierin aanpassingen te maken. De leerkrachten hebben zorgvuldig een keuze gemaakt uit het lesstofaanbod en er rekening mee gehouden dat het zowel voor u als de kinderen behapbaar blijft.

Eerder informeerden we u dat de weektaak voortaan via Teams aan u doorgestuurd wordt. Als het goed is heeft iedereen Teams deze week al enigszins verkend en een keer hiermee gewerkt om te chatten of videobellen. De weektaak vindt u vanaf vandaag in Teams.

  • Open Teams op uw laptop of computer
  • Klik in de linker balk op Bestanden
  • Klik op de map van de betreffende week
  • Klik op de map Weektaken
  • U ziet de weektaak hier klaarstaan

Bij taken met een * erachter is een instructievideo beschikbaar. Deze is tevens te vinden in Teams. Mocht ons onderwijs op afstand thuis lastig zijn, laat het dan alstublieft weten. Wij willen graag helpen en meedenken in oplossingen. Neem contact op met de groepsleerkracht of stuur een e-mail naar Ron of Ciska.

Inmiddels staat het paasweekend al voor de deur en we hebben allemaal, zowel de kinderen, de ouders als de leerkrachten, wel even een pauze verdiend van het harde werken. Vier onwerkelijke weken zijn voorbij gegaan en, gek genoeg, toch begint het langzaam te wennen. Volgende week gaan we er nog een paar dagen tegenaan voordat de meivakantie begint. We zijn allen erg benieuwd wat er in de eerste week, de week voor 28 april, besloten zal worden over de geldende maatregelen. Laten we duimen dat we snel weer naar school mogen!

Een heel fijn en rustig paasweekend gewenst!
Namens het team van De Klimroos


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165-534287

info@nulldeklimroos.nl