Grote update De Klimroos-app voor iOS-gebruikers

Grote update De Klimroos-app voor iOS-gebruikers

Woensdag 15 april 2020

Beste ouders/verzorgers,

In de App Store staat vanaf nu een nieuwe versie klaar van De Klimroos-app. Deze nieuwe versie is ontwikkeld om updates van De Klimroos-app op iOS-apparaten mogelijk te maken, waardoor eventuele bugs uit de app kunnen worden gefilterd. Aan alle iOS-gebruikers (Apple) willen we vragen om de nieuwe versie van De Klimroos-app z.s.m. te downloaden en in gebruik te nemen. Android-gebruikers hoeven niets te doen.

Wacht nog even met het verwijderen van uw 'oude' app totdat u de nieuwe helemaal juist heeft geïnstalleerd. De oude app kan namelijk niet meer gedownload worden in de App Store en werkt alleen nog bij huidige iOS-gebruikers. Wel bestaat de mogelijkheid dat iOS-gebruikers inmiddels geen pushmelding meer ontvangen bij nieuwe berichten in De Klimroos-app. Wij vragen u daarom elkaar op dit nieuwsbericht te attenderen, bijvoorbeeld via de klassenapp op WhatsApp, zodat alle iOS-gebruikers op de hoogte worden gebracht en de benodigde actie kunnen ondernemen.

Indien een ander moment mogelijk was geweest voor deze transitie, hadden we daar zeker voor gekozen. Die keuzevrijheid hadden we helaas niet. In deze brief leggen wij u graag uit wat u nu te doen staat. Lees dit alstublieft goed door, zodat u straks (nog beter) gebruik kan blijven maken van De Klimroos-app.

Vriendelijke groet,
Het team van De Klimroos


Terug

Platinadijk 25

4706 LK Roosendaal

0165-534287

info@nulldeklimroos.nl